Tipul vinului : demidulce
Categoria de calitate : Vin de calitate cu indicatie geografica : Viile Vrancei – PANCIU
Decrierea vinului
Generalitati: Vin alb, care mentine potentialul aromatic al soiului, fiind astfel un redutabil concurent al vinurilor albe aromate.
Vinificatie: Strugurii culesi manual si atent selectionati au fost vinificati cu ajutorul celor mai moderne tehnologii (fermentare in instalatii cu temperatura dirijata, stabilizare tartrica continua, etc.) optiunea vinificatiei in demidulce fiind si de aceasta data o inspirata alegere a specialistilor societatii, alegere menita sa sustina si sa evidentieze potentialul aromatic al soiului.
Aroma/Gust: Complexitatea aromatica in care regasim nuante fructate: citrice, ananas, stafide si nuante florale ale florilor de camp si delicatetea iasomiei, ii confera acestui vin o perceptie gustativa de exceptie, nu in ultimul rand datorita persistentei aromatice, accentuate de caracterul demidulce.
Recomandari: A se servi la temperatura de 8-12° C, in compania meniurilor simple sau sofisticate din carne de pui si mai ales a infinitei varietati culinare din peste si fructe de mare, dar il recomandam cu tarie si singur pentru delectarea simturilor pe timpul verii.
FOTOGRAFIA PRODUSULUI:http://www.vinconromania.ro/pages/zoom2.php?pic=b/f057ee949ae69579f74dba5af92162dc.jpg