Admin Admin
Mesaje : 160 Data de inscriere : 11/12/2009 Varsta : 41 Localizare : FOCSANI
| Subiect: Riesling 2002 Lun Dec 14, 2009 6:19 pm | |
| Tipul vinului : sec Categoria de calitate : Vin de calitate cu indicatie geografica : Viile Vrancei – ODOBESTI Generalitati: Vin alb sec, cu o remarcabila culoare in care se evidentiaza perfectul echilibru al componentelor sale: aciditate si fructuozitate. Vinificatie: Strugurii culesi manual si atent selectionati au fost vinificati cu ajutorul celor mai moderne tehnologii (fermentare in instalatii cu temperatura dirijata, stabilizare tartrica continua, etc.) in baza unor retete atent alese de catre oenologii de marca ai societatii. Aroma/Gust: Aroma discreta, tipica soiului, in care componenta usor amaruie este bine reliefata si persistenta. Acest vin, desi matur, reuseste sa pastreze ceva din caracterul sprintar, din tinerete, oferind astfel o prospetime nealterata. Recomandari: A se servi la temperatura de 8-12° C, in compania meniurilor din peste, fructe de mare, paste si in mod special a celor din carne de pasare. FOTOGRAFIA PRODUSULUI:http://www.vinconromania.ro/pages/zoom2.php?pic=b/91e644257a67e0d99f061b83bf406766.jpg | |
|