Tipul vinului : demidulce
Categoria de calitate : Vin de calitate cu indicatie geografica : Viile Vrancei – ODOBESTI
Decrierea vinului
Generalitati: Vin alb demidulce, obtinut dintr-un soi de struguri autohtoni, in care aciditatea s-a integrat perfect in restul componentelor vinului.
Vinificatie: Strugurii culesi manual si atent selectionati au fost vinificati cu ajutorul celor mai moderne tehnologii (fermentare in instalatii cu temperatura dirijata, stabilizare tartrica continua, etc.). caracterul demidulce al vinului, a reliefat complexul aromatic subtil si aciditatea tipica soiului ce provine din Podoria Odobesti.
Aroma/Gust: Arome subtile ce amintesc de strugurele proaspat presat, ai caror rafinament gusto-olfactiv impresioneaza si-l fac usor de retinut, deoarece in pofida caracterului demidulce este un vin usor de baut.
Recomandari: A se servi la temperatura de 8-10° C, in compania meniurilor din peste, fructe de mare si din carne de pasare, dar nu este de neglijat nici in compania unor deserturi.
FOTOGRAFIA PRODUSULUI:http://www.vinconromania.ro/pages/zoom2.php?pic=b/10f3ab404a9f477dfc3fe7ca9cbc0880.jpg