Tipul vinului: dulce
Categoria de calitate: Vin de calitate cu indicatie geografica Viile Vrancei
Decrierea vinului
Generalitati: Vin rosu, unic fie si doar datorita caracterului sau dulce aflat in perfecta armonie cu restul componentelor sale.
Vinificatie: Strugurii culesi manual si atent selectionati, la sfarsitul sezonului de recoltare, pentru a le permite acumularea zaharului care-i confera caracterul inegalabil de dulce si potentialul aromatic remarcabil.
Aroma/Gust: Aroma absolut specifica ce aminteste de savoarea fructelor de padure supra coapte, a cireselor negre-amare delicat nuantate de aroma prunelor uscate. Este un vin proaspat dar care datorita componentei dulci este retinut gustativ ca fiind echilibrat, armonios si mai ales fara asperitatile unui vin sec din acelasi soi si an de recolta.
Recomandari: A se servi la temeratura de 16-18° C, in compania deserturilor dar si a meniurilor principale din carne din bucataria Germana.
FOTOGRAFIA PRODUSULUI:http://www.vinconromania.ro/pages/zoom2.php?pic=b/d1336d5c10ecd35d929f235ef7874ab2.jpg