Admin Admin
Mesaje : 160 Data de inscriere : 11/12/2009 Varsta : 41 Localizare : FOCSANI
| Subiect: TÃMÂIOASÃ ROMÂNEASCÃ 2004 Lun Dec 14, 2009 6:24 pm | |
| Tipul vinului : dulce Categoria de calitate: Vin de calitate cu indicatie geografica: Dealurile Buzaului-PIETROASA Decrierea vinului Generalitati : Vin alb dulce, plin de nerv, aromat, care se impune prin fructuozitatea absolut particulara, destul de rar intalnita la vinurile aromate. Vinificatie: Strugurii culesi manual si atent selectionati au fost vinificati cu ajutorul celor mai moderne tehnologii (fermentare in instalatii cu temperatura dirijata, stabilizare tartrica continua, etc.) caracterul demidulce al vinului, a reliefat complexul aromatic, nuantand o data in plus remarcabilele calitati ale centrului viticol PIETROASA. Aroma/Gust : Aciditatea ridicata, constitutia sa robusta care nu pierde nimic din onctuozitatea si catifelarea specifica vinurilor de inalta tinuta, il recomanda ca fiind cel mai reprezentativ soi aromat autohton. Prin maturare, aromele de flori de salcam si tei combinate cu cea a mierii de albine si a strugurilor supracopti, se rotunjesc si chiar se redefinesc prin nuante ce amintesc de parfumul florilor de busuioc. Recomandari: Acesta poate fi consumat bine racit, la 8-10°C, ca vin desert sau asociat unui desert rafinat sau chiar ca vin aperitiv. FOTOGRAFIA PRODUSULUI:http://www.vinconromania.ro/pages/zoom2.php?pic=b/59dd7610e0d4c9b0868d0d528ae687fc.jpg | |
|